Η Μάχη


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα και από τι προκαλείται ;; Δυστυχώς μόνο μια μικρή μερίδα του πληθυσμού είναι ενήμερη γύρω από την έννοια και τη φύση τους .


Αυτοάνοση θεωρείται μια νόσος που εμφανίζει ο οργανισμός μας για λόγους που η σύγχρονη ιατρική δεν έχει προσδιορίσει απόλυτα . Μπορεί να εμφανίσει πολλές και διαφορετικές μορφές , ενώ η μη έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία μπορεί να στοιχίσει και την ίδια τη ζωή .


Η έρευνα της ιατρικής επικεντρώθηκε στα αυτοάνοσα νοσήματα μόλις τις τελευταίες δεκαετίες . Αυτό το διάστημα όμως ήταν αρκετό ώστε να καταγράφουν περισσότερα απο  150 αυτοάνοσα νοσήματα και η λίστα διαρκώς μακραίνει . Για όλα όμως τα νοσήματα υπάρχει μια κοινή συνισταμένη , η έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση .


Η ΜΑΧΗ είμαι μια οργάνωση που συνεισφέρει και προωθεί την ενημέρωση , την ευαισθητοποίηση και το ενδιαφέρον γύρω απο τα αυτοάνοσα νοσήματα . Παρέχουμε πληροφόρηση , ηθική και ιατρική υποστήριξη με σκοπό την πρόληψη και αντιμετώπιση κάθε νοσήματος . Είμαστε δίπλα στον υγιή που θέλει να μάθει και στον ασθενή που θέλει να αγωνισθεί για να ξεπεράσει το πρόβλημα και να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής . Σε αυτή τη ΜΑΧΗ , θα μας βρει δίπλα του .


Στην παρούσα σελίδα παρέχονται πληροφορίες για εμάς , ποιοι είμαστε , αλλά κυρίως βασικές πληροφορίες για τα αυτοάνοσα νοσήματα , τα συμπτώματα καθώς και χρήσιμες ιατρικές οδηγίες . Τέλος παρουσιάζονται τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσφέρετε κι εσείς έμπρακτα και να γίνετε πολύτιμοι βοηθοί στην προσπάθεια μας . Σε ευχαριστουμε εκ των προτέρων για την επίσκεψη και το χρόνο σου .

Μην ξεχνάς ποτέ

Η ζωή ειναι μια ΜΑΧΗ

Σε αυτή τη μάχη είμαστε μαζί σου !!!